Steven Lim

Parodontoloog en Implantoloog bij Centrum Parodontologie en Implantologie Amersfoort

Steven Lim is in 1998 afgestudeerd als tandarts aan het ACTA. Vervolgens is hij als majoor tandarts begonnen bij de Koninklijke Landmacht.

In deze hoedanigheid is hij verschillende malen uitgezonden geweest naar Bosnië en Afghanistan.

In 2005 heeft hij de post-doctorale MSc opleiding parodontologie aan het ACTA voltooid onder leiding van Prof. Dr. Ubele van der Velden en Prof. Dr. Bruno Loos.

Sinds 2005 tot en met 2011 heeft hij als luitenant-kolonel parodontoloog/implantoloog verwezen patiënten behandeld in het Centraal Militair Hospitaal waar hij uitgebreide ervaring heeft opgedaan in de parodontologische en implantologische chirurgie en de daarmee gepaard gaande prothetiek.

Steven volgt regelmatig nationale en internationale expert cursussen o.a. bij Prof. Dr. Buser en Prof. Dr. Hürzeler en is erg actief om up-to-date te blijven.

Daarnaast heeft hij ook voordrachten verzorgd voor de verwijzers binnen Defensie en de verwijzers van Centrum Parodontologie en Implantologie Amersfoort waar hij sinds 2007 aan verbonden is.

Van 2011 t/m 2015 is Steven ook verbonden geweest aan het Centrum Implantologie en Parodontologie Amstelveen waar hij eveneens verwezen patiënten voor implantologie, parodontologie en prothetiek heeft behandeld. Momenteel is er nog een nauw samenwerkingsverband.

Steven is voorzitter van de NVvP (Nederlandse Vereniging voor Parodontologie). En tevens voorzitter van TVA (Tandartsen Vereniging Amersfoort).